Közel 3 éve vagyok adminisztrátora olyan weboldalaknak, mint a migrationaid.org vagy sirius.help. Többször kerültünk már konfliktusba a kormánnyal, publikáltunk számukra kényelmetlen írásokat. De sosem voltunk még olyan intenzív támadásoknak kitéve, mint az elmúlt napokban.

Kezdődött azzal, hogy az április 11-i cikk (A kormányhoz köthető személyek adtak megbízást a magyar civilek elleni titkosszolgálati akcióra, 1. rész) megjelenése után 1 órával DDOS (túlterheléses) támadás érte az oldalt. Másfél napig tartott elhárítani és egy másik szerveren újraindítani az oldalt.

ddos

Ahogy a siewert.org újraindult, elárasztották a hackerek, hogy megpróbálják feltörni. 12 óra leforgása alatt 154 kísérletet kellett meghiúsítani. Hogy nem csak klasszikus botnetes támadás volt, jól mutatja, hogy a vezetéknevemet is kipróbálták felhasználói névként.

failed-logins

A legújabb fejlemény, hogy a hétvégén megkerestek egy állami intézmény emberei és arról tájékoztattak: “nem lenne jó”, ha további cikkeket publikálnék a kémügyben és ha megnevezném a kormányzati szereplőket.

Azok közé tartozom, akikből a megfélemlítési próbálkozások kihozzák a harcost. Csak még elszántabban küzdök az ügyért, amiben hiszek. Innen is üzenem: kössétek fel a gatyátokat.

Oszd meg ismerőseiddel